FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Свято Валентина

Любов ... Це дивовижне почуття. Ми народжуємось і в нас виникає потреба когось любити. Спочатку ми любимо маму,тата, друзів, а згодом ми любимо вчителів, школу, книги, природу, свою країну, своє село...

То що ж таке любов? Розмовляти про любов можна довго, адже ця тема така багатогранна. Під такою назвою вчитель англ. мови Ханас О.М. провела урок у 8 класі та запропонувала учням висловити свою думку, яка ж буває любов. Вчитель ознайомила учнів, що 14 лютого ми святкуємо не лише День святого Валентина, а й Міжнародний день книгодарування. Діти обмінювалися ідеями, що спільного та відмінного у відзначенні цих свят, обговорювали цитати відомих письменників та поетів про любов у всіх її нескінченних проявах. Під час уроку учні, працюючи у парах, виконували завдання та показали наскільки добре вони знають своїх "половинок" з якими провчилися майже 8 років. Переможцями стали Юрій Чигер та Вікторія Цимбрила. Восьмикласники прийшли до висновку, що все те , чим ми насолоджуємось у житті, а саме, читаючи поезію, художню літературу, розглядаючи картини, слухаючи музику, підпорядковане цьому прекрасному почуттю.

А також з учнями 8 класу під керівництвом класного керівника Майхрович Н.Р. було проведено розважальний захід "Під знаком Купідона". Родзинкою свята стали конкурси, в яких учні показали свої як інтелектуальні, такі творчі здібності.

З нагоди цього дня учні 8 класу організували роботу скриньки для "валентинок". Всі учасники свята були нагороджені солодкими призами та грамотами. Тож бажаємо всім щирого кохання, весняного почуття закоханості, добра і віри.

Будьте щасливі!!!

Кiлькiсть переглядiв: 257

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Берестянська гімназія ім.Івана Снігурського

Україна, 81423,

с. Берестяни,

вул. Шашкевича, 73

Самбірського району,

Львівської області.

e-mail: natalikurt@ukr.net

Звукова функція обмежена 200 символами

Дата останньої зміни 12 Лютого 2024

Цей сайт безкоштовний!